Coaching

Coaching on ratkaisu- ja tavoitekeskeistä valmennusta. Keskeistä on coachattavan kykyjen optimointi, oivalluttaminen ja toimintaan ohjaaminen. Oleellista on uuden ajattelun synnyttäminen sekä ideoiden ja oivallusten vieminen käytäntöön.

Missä voin sinua auttaa?

Missä tahansa sinulle tärkeä tavoitteessa. Autan sinua ajattelemaan, oivaltamaan ja löytämään uudenlaisia ratkaisuja. 

Valmennus johdolle, esihenkilöille tai asiantuntijoille

- esihenkilötyö
- yksilön ja organisaation vahvuudet
- henkilöstön vahvuudet strategisena voimavarana
- asiantuntijasta esihenkilöksi
- itsensä johtaminen
- muu toivomasi teema

HR- ja johtamiskonsultointi

Osaamis- ja vahvuusalueitani ovat mm.
- Ihmisten johtaminen
- Esihenkilötyö
- Muutosjohtaminen
- Työhyvinvointi ja henkilöstön kehittäminen

Toimin Accountorin kumppanikonsulttina.


"Sadun ote coachauksessa on hyvin asiakaslähtöinen ja ammattimainen. Hän on sessioilla aidosti läsnä ja pystyy esiintuomaan uusia näkökulmia, jotka auttavat edistämään couchattavan kehittymistä. Käyttäjäkokemukseni oli hyvin positiivinen."
- Kari Hintikka, kiinteistöjohtaja, Sanoma Media Finland Oy 

"Loistavaa keskustelua työajan hallinnasta, omista vahvuuksista sekä kehittämisen kohteista. Löysimme ideoita miten kehittää omaa työskentelyä hektisissä asiakasprojekteissa. Satu laittoi ajattelemaan asioita, esim. mikä on riittävän hyvä? Oli todella hyödyllinen coachaus, kiitos!"
- Päivi, IT-alan projektipäällikkö

"Sadun coaching oli ihan mahtava! Sain tukea ja sparrausta, joiden avulla tavoitteet kirkastuivat ja konkretisoituivat. Tapaamiset olivat tehokkaita ja hyvin suunniteltuja, mutta samalla etenimme joustavasti tilanteen mukaan. Tapaamiset järjestyivät helposti myös virtuaalisena.
Satu esitti kysymyksiä, haastoi sopivasti ja kannusti, jolloin omat ajatukseni selkeytyivät ja sain yhdessä sovittujen tehtävien kautta edettyä kohti tavoitetta.
Sadulla on laaja kokemus erilaisista rooleista työelämässä, joten hän sai nopeasti kiinni kuvailemistani erilaisista tilanteista ja haasteista.
Coaching oli antoisampaa ja tehokkaampaa kuin ennalta osasin ajatellakaan, suosittelen lämpimästi!"

- Hanna-Kaisa, asiantuntija ja esihenkilö


Olen toiminut myös mentorina. 

"Mentorointi Sadun kanssa auttoi viemään muutosvaiheessa olevaa elämäntilannettani kokonaisuudessaan eteenpäin sekä vahvisti valitsemiani suuntia tuoden konkretiaa ja oivalluksia. Intensiivisissä ja vastavuoroisessa sessioissa nautin asioiden äärelle pysähtymisestä ja tarkkanäköisestä dialogista. Riitti, että tulin paikalle avoimin mielin omana itsenäni, ja jokainen kerta oli kuin hyvän matkan merkittävä pysähdyspaikka, joka muuttaa omaa käsitystä itsestä ja maailmasta. Sadun ammattitaito, persoona ja kyky kohdata toinen ihminen sekä läsnäolo loivat innostavan ilmapiirin, jossa voi keskittyä pohtimaan asioita tämän hetken konkreettisin toimin tai toisaalta maalaamaan isoa kuvaa tulevaisuuteen."
- Tiina


Ota yhteyttä!

Lähetä sähköpostia tai soita!

Satu Grönberg
satu.gronberg@vahvuuksin.fi
Puh. 040 536 9898