Polku oivalluksiin ja voimavaroihin

Coaching

Coaching on ratkaisu- ja tavoitekeskeistä valmennusta kohti asiakkaan tavoitteita. Keskeistä on coachattavan kykyjen optimointi, oivalluttaminen ja toimintaan ohjaaminen. Coaching on prosessi, joka auttaa tunnistamaan ja löytämään omat voimavarat ja mahdollisesti piilossakin olevan potentiaalin sekä hyödyntämään ja kehittämään niitä.

Autan sinua ajattelemaan, oivaltamaan ja löytämään uudenlaisia ratkaisuja sekä viemään niitä käytäntöön.Voimme tavata livenä tai toteuttaa tapaamiset etäyhteyksin.

Satu Grönberg, Certified Business Coach
satu.gronberg@vahvuuksin.fi

Puh. 040 536 9898 


"Sadun coaching oli ihan mahtava! Sain tukea ja sparrausta, joiden avulla tavoitteet kirkastuivat ja konkretisoituivat. Tapaamiset olivat tehokkaita ja hyvin suunniteltuja, mutta samalla etenimme joustavasti tilanteen mukaan. Tapaamiset järjestyivät helposti myös virtuaalisena. Satu esitti kysymyksiä, haastoi sopivasti ja kannusti, jolloin omat ajatukseni selkeytyivät ja sain yhdessä sovittujen tehtävien kautta edettyä kohti tavoitetta. Sadulla on laaja kokemus erilaisista rooleista työelämässä, joten hän sai nopeasti kiinni kuvailemistani erilaisista tilanteista ja haasteista. Coaching oli antoisampaa ja tehokkaampaa kuin ennalta osasin ajatellakaan, suosittelen lämpimästi!"

Hanna-Kaisa

asiantuntija ja esihenkilö

"Loistavaa keskustelua työajan hallinnasta, omista vahvuuksista sekä kehittämisen kohteista. Löysimme ideoita miten kehittää omaa työskentelyä hektisissä asiakasprojekteissa. Satu laittoi ajattelemaan asioita, esim. mikä on riittävän hyvä? Oli todella hyödyllinen coachaus, kiitos!"

Päivi

IT-alan projektipäällikkö

"Oli erittäin arvokasta peilata omia ajatuksia coachingissa Sadun kanssa ja hän myös auttoi minua oivaltamaan ja löytämään ratkaisuja moneen asiaan, kysymällä oikeita kysymyksiä ja haastamalla ajattelutapaani - jokaisen session jälkeen minulla oli selkeä etenemissuunnitelma itselläni. Satu on coachina erittäin myötätunteva, kuunteleva ja kannustava. Coaching-sessiot toimivat myös omaa työarkeni maadoittavina hengähdyshetkinä ja niiden avulla sain paremmin tilaa omille pohdinnoilleni ja ajatukseni selkeytyivät. Voin siis lämpimästi suositella Satua!"

Esihenkilö

Aidian Oy