Konsultointipalvelut


Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö!

Minusta löytyy tehokkuutta, sitkeyttä, rohkeutta, positiivista asennetta ja palveluhenkistä työotetta. Minulla on kokemusta HR-tehtävistä kansainvälisissä toimintaympäristöissä ja monikulttuurisissa organisaatioissa niin HR-tiimissä kuin esihenkilönä. Olen vakuuttava esiintyjä ja nautin projektiluontoisesta työskentelystä.

Olemassa olevan toiminnan kehittäminen, uuden luominen ja erilaisten tiimien vetäminen ovat olleet avainasemassa läpi työurani. Olen ollut aikaansaamassa ja toimeenpanemassa vaativia muutoshankkeita ja neuvotellut tuloksellisesti haastavista uudistuksista. Minulla on kokemusta pitkäjänteisestä HR-työstä ja tekemäni työn vaikuttavuudesta.

Vahvuuksiani on kokonaisuuksien nopea hahmottaminen samalla kun detaljit pysyvät hyppysissäni. Nautin esiintymisestä ja vuorovaikutustilanteista suomeksi ja englanniksi. Vedän tottuneesti erilaisia tilaisuuksia, kehittämistyöpajoja ja työryhmiä molemmilla kielillä. 

Inspiroidun, kun saan antaa oman panokseni tiimin onnistumiseen ja saan auttaa toisia ylittämään itsensä ja loistamaan. Nautin auttaessani toisia rohkaistumaan ja löytämään parhaan mahdollisen itsensä! Vahvuuksista käsin toimiminen ja positiivinen rohkaisu ovat kiehtovia ja vaikuttavia voimia.

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!