Blogi

Olen oman polun etsijä, löytäjä ja kulkija. Tiedän, miltä tuntuu muovailla omannäköistä muottia, kun tarjolla olevat raamit eivät tunnu sopivilta. Kauppatieteilijänä ja muusikkona olen tasapainotellut kahden erilaisen maailman välissä.

Blogissa jaan kokemuksiani ja mietteitäni siitä, mitkä asiat ovat auttaneet minua eteenpäin ja miten olen rakentanut rohkeutta olla minä. Pohdin, miten olen oppinut havainnoimaan muiden odotuksia sekä tunnistamaan omia sisäisiä toiveitani ja halujani. Kirjoitan asioista, joita havaitsen ja kerron, mitä oivalluksia niistä olen tehnyt. Toivon, että löydät kirjoituksistani tukea, iloa ja rohkeutta juuri sinun polullesi. 

Kiitos, kun tulit käymään!

 
 

Olen tunnollinen suorittaja. Samalla saan kiitosta nopeudesta ja asioiden viemisestä maaliin. Tunnollinen ei automaattisesti ole yhtä kuin hidas, pedantti tai perfektionisti. Minulle on tunnollisena tärkeää viedä tärkeät asiat huolella maaliin. Vähemmän tärkeissä asioissa voin huoleti hutiloida. Olen työurani varrella eri kohdissa törmännyt...

Minulle päätöksenteko on toisinaan tosi helppoa ja välillä taas valtavan vaikeaa. Parhaassa tapauksessa niin järkiperusteet kuin oma sisäinen tunne ovat yhtä mieltä siitä, mikä on oikea ratkaisu. Monimutkaisemmassa tilanteessa järkiargumentit vakuuttelevat yhtä ja sydän yrittää kovaan ääneen huutaa toista. Joskus taas molemmat pitävät todellista...

Tutustuin hiljattain termiin itsemyötätunto. Sana jäi mieleeni pyörimään. Olen ollut erityisen kunnostautunut olemaan itselleni ankara ja rankaiseva. Siinäpä onkin pohdittavaa, voisiko toisenlainen lähestymistapa tuottaa toisenlaisia lopputuloksia.